The pictures of category sites don't appear - ThemeTim

How can we help you?

Before submitting any topics we will suggest to check our documentations or video tutorials

home Forums Ti Magazine The pictures of category sites don\'t appear

Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #515
    kommszerk
    Participant

    Hi,
    my problem is that in my category sites the pictures don’t appear, only the posts.
    It is strange because in BLOG everything works ok.
    e.g.
    https://kommszerk.hu/category/slepp/

    Could you help me?
    Thank you!

    #516
    Rahman
    Keymaster

    Hello kommszerk,

    This issue really strange issue for us, Perhaps we checked this issue but do not get this kind of problem.

    So please try to make the permalink default Click Here

    If it this not work, please let me know.

    Thanks
    Rahman

    #518
    kommszerk
    Participant

    Hello Rahman,

    I did it but unfortunately nothing has changed..

    Gabi

    #519
    Rahman
    Keymaster

    Hi Gabi,

    Ok please go to Customizer > Archive > Featured Image
    Make sure the “Show/Hide Archive Posts Featured Image” option is unchecked.

    Thanks
    Rahman

    #520
    kommszerk
    Participant

    It works!!!
    Thank you very much Rahman!
    Gabi

    #521
    Rahman
    Keymaster

    You’re welcome!

    Please let us know in a new topic if you have any further questions, or if we can provide you with any other assistance.

    Regards,
    Rahman

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Special Offer on Any Theme

20%

Off With This Code

20OFF

x